02 May, 2008

Sara Leshi on Miss Hawaiian Tropic 2008

Sara Leshi/Сара ЛешиSara Leshi/Сара Леши











Macedonian top model Sara Leshi will be a part of 25-th international Miss Hawaiian Tropic 2008 in Las Vegas. All participants will be hosted in the "Golden Naget" hotel. The final night will be on 10-th of May.

16 comments:

Phill said...

dobro be!!! na sto licis!?! si se videla li vo ogledalo? ccccc KRAVA!!! SALOOOOOO...... KRIMINAL.....

Anonymous said...

Ovaa e znaci uzasno forsirana,ne velam deka ne e ubava,naprotiv mnogu e ubava,deka ne e slabicka ne e,ama ima mnooogu drugi devojki koi nemozat da dobijat sansa od vakvi tipicni plavusi ala Paris Hilton na koi odamna mu pomina modata,do koga be?

Anonymous said...

drolja nevidena, znaci koga ke recam nevidena, mislam NEVIDENA

Anonymous said...

pred nekoe vreme citav deka na izborot na koj bila miss hawaian tropic(na koj se razbira ne uspea da ja osvoi ni zeleznata kruna)im se dopadnala na organizatorite od juzna amerika zatoa sto bila pazi sega "krupna" i "prirodna",ova robustno stvorenje od dva metra se smeta sebesi za krupnaaaaaaaa,aj kazete mi koja manekenka koja drzi do sebe e krupna?????????i od sto bila na soping vo las vegas,ne znaev deka imas tolku nafatirani sponzori.A tuku da ne zaboravivme deka te angaziraa vo kampanja na Dolce&Gabana,Chanel,Valentino.Mislam rodena si za svetskite modni pisti,samp pazi da ne im gi skrsis.

Anonymous said...

sponzorusa....navistina izgleda mnogu eftino...

Anonymous said...

Ona za Dolce-Gabana, Chanel, Valentino..ma daj...toa moze samo na son da i se sluci.

Anonymous said...

lele ne go blatete be Sarceto(Sara ako go procitas ova pod itno da oslabes nekoe kilce)...nie makedoncite sme osetlivi na ubavina pa ne sakame da trpime kakvi i da se forsiranja(pa ni onie vo koi sto nasata Sara mora ubavo da se ispoti za angazman)

Anonymous said...

edno neshto od podobrite...

Anonymous said...

48kg????hahahha aba aj vie ne ste normalni!!!!
i za koj shopping zbori ovaa be? u 2 maici ja gleam cel zivot edna crna so cvetovi druga so NY NY....miss hawaiian tropic i baba mi moze da se prijavi sekogo primaat!
of mori majkooooo ja ziveam tuka i mi e muka koa ke cujam deka dosle u amerika abe samo niv gi cekale..crven tepih na site im postilaat!!
ovci

Anonymous said...

a ovaa ic ne ja biva, ne lici na nisto,poise na nekoja estradna pevacica od Srbija ... ima da topi salo edno 3g da zalici na nesto ...

Anonymous said...

Mnogu e grda na faca a i toa sto go zborese javno na televizija deka ke se slika za Playboy e cista laga (samo za da si go krene rejtingot).

Anonymous said...

Ne znam koj ja prati ovaa grdotija nevidena na Miss World.Uste i laze deka se slikala za Playboy.Lazga nevidena.

Anonymous said...

Od site ubavi manekenki kaj nas bas ovaa najdoa da ja pratat togas na Mis na svetot i na drugi izbori vo stranstvo.Pa ovaa e edna od najruznite manekenki kaj nas.Edna obicna sponzorusa.I taa ke se slikala za Playboy.Kaj stoe sponzorusa uste e i lazga.Sramota nevidena.

Anonymous said...

kakva e takva evazno ima dobra dusa ne e zlobna kako vas. jadete gomna site

unknown said...

se sum cula i videla ama deka leshi ima 48 kila?????????????????????????????
????????????????????????????????
?????????????????????????????????
nooooooooooooooooooooooooooooot!

Anonymous said...

Ima super gaz, malku pogolem ama dobro oblikuvan i sexy